torstai 22. lokakuuta 2015

Maistuuko joulujuomat?

Kirjoitin jo aamullakin joulujuomasta, mutta jatketaan vielä toisen postauksen verran.

Joko olette bonganneet kaupasta joulukahvia tai -teetä? Itse en vielä vaikka viime vuonna niitä oli mielestäni todella aikaisin. En kuitenkaan viime vuonna sellaisia ostanut, kun minulla on valmiina erästä joululta maistuvaa teetä, Twinings apple cinnamon raisin -tee (omena, kaneli, rusina). Se ei kai varsinaisesti ole joulutee ja myydään muulloinkin, mutta kun ensimmäisen kerran sitä maistoin 2010, tuli ensimmäisenä joulu mieleen.


Onko teillä tapana ostaa kaupasta erilaisia joulujuomia ja jos on niin mitä? Itse olen ostanut Julmustia pari kertaa ja toki glögiä tulee ostettua joka vuosi. Joskus olen maistellut myös erilaisia joululimppareita. Osa on ollut ihan ok ja osassa on ollut joku maku mistä en ole pitänyt yhtään.

Valion Talvipäivämehu on yksi suosikeistani. Sitä ostin joskus muutama vuosi sitten -30% alennuksesta ja tykästyin. Talvipäivää olen ainakin nähnyt jo kaupassa.


Teetä tai kahviahan voi tehdä myös itse, laittaa vaan tavallisen joukkoon jouluisia mausteita. Haluaisin myös itse kokeilla glögiä. Tänään käytiin miehen vanhempien luona ja miehen äitillä oli jotain joulu-uutetta jota hän on ostanut muistaakseni aikoinaan Tukholmasta. En tiedä saako sellaista mistään Suomesta. Uute oli kuulemma jo vanhaa, mutta kyllä se vielä tuoksui oikein jouluisalle.


Muutenkin haluaisin ehdottomasti itse kokeilla erilaisia joulujuomia?

Teettekö joulujuomia itse ja jos niin mitä?

2 kommenttia:

 1. Kaupoissa en ole vielä hoksannut jouluteetä tai -kahvia. Täytyy niitä ostaa kun löydän :)
  Mehuja juon pari kertaa vuodessa, mutta jouluna saatan kokeilla jouluisia/talvisia mehuja.Itse teen joulukahvia, kirjoitan siitä juuri ohjetta blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli tänään mieleen, että haluaisin kokeilla vaaleaa glögiä. En muistaakseni ole sitä koskaan maistanut.

   Poista