lauantai 31. lokakuuta 2015

Mistä ostatte joulukoristeenne?

Tykkään monenlaisista ja monen värisistä koristeista. Tällä hetkellä en oikeastaan tarvitse mitään muuta kuin niitä sinisiä joulupalloja.

Tykkään kuitenkin käytä katsomassa millaisia koristeita kaupassa on ja eihän sitä tiedä jos vastaan tulee joku kiva koriste jonka kotiinsa haluaa kiikuttaa. Itse tykkään myös käydä alennusmyynneistä katsomassa jos löytyisi vielä halvemmalla kauniita koristeita.

Onko teillä joku paikka josta ostatte joulukoristeenne vai käyttekö milloin missäkin? Itsellä on varmaan ne tietyt paikat, tosin niitä voi olla aika laajasti. Ja toisinaan tulee esimerkiksi kierrettyä eri sekatavarakauppoja jos niissä sattuisi olemaan kivoja koristeita.

Tavarataloissa tuntuu olevan tosi paljon samoja koristeita ja samanvärisiä. Kävin vähän aikaa sitten Sittarissa ja siellä oli kultaisia, hopeisia ja punaisia joulupalloja. Nehän ne taitaa olla tosi perinteiset joulun värit, mutta itse kaipaisin välillä muutakin. Tykkään noistakin väreistä tosi paljon, mutta kuten olen aikaisemmin maininnut, valkoiseen joulukuuseen sopisi mielestäni parhaiten siniset joulupallot.

Ei sinällään ole mitään tiettyä paikkaa mistä koristeita tykkäisin etsiä. En oo tainnut koskaan käydä Stockmannilla katselemassa joulukoristeita, tosin ei ihan lähellä Stockmannia edes ole. Kiinnostaa tietää mistä ihmiset ostaa joulukoristeensa ja mistä löydätte kivoja.

Yleensä itse ostelen suht edullisia koristeita, mutta kuitenkin nättejä. Ei ole tarvetta laittaa koristeisiin suuria summia, tosin niistä pienistäkin summista kasvaa suuria jos ostelee paljon koristeita. Eikä niitä koristeita tarvitse aina olla paljoa. Laatu korvaa määrän tässäkin asiassa.

4 kommenttia:

 1. Tänä vuonna olen nähnyt isoissa paketeissa sinisiä palloja jo K-Raudassa, kun kävin hakemassa jouluvaloja ja kiinnitystarvikkeita.
  Stockkmannilla on neittisivun mukaan myös tulossa aika kivojakin sinisävyisiä palloja, eikä ihan kamalan kalliitakaan.
  Clas O:lla ei näkynyt mitään sinistä tänä vuonna, aikaisemmin on ollut - enemmänkin turkooseja/vaalean sinisiä.
  Nuo K-Raudassa myynnissä olleet olivat aika tummia ja lähes mattapintaisia. En katsonut hintaa ja valokuvakin epäonnistui.
  Kyllä niitä sinisiäkin ilmestyy vielä. Kirppareilta olen löytänyt monia, kunhan kaivelee irtopallolaatikoita; siellä ne ovat pohjalla, 0,10-0,20€/kpl. Tsemppiä etsimiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tänään mietin, että voisiko K-raudassa tai Rautiassa olla jotain joulujuttuja tai ainakin niissä on vähän jotain muutakin kuin rakennustarvikkeita. Ainakin täällä on Rautiassa saunaan niitä erilaisia hajusteita ym..

   Stockmannin ja Hobby Hallin verkkokaupat pitää ottaa tarkempaan tarkkailuun. Clas Ohlsonilla oli jotain kivan värisiä palloja halvalla, paketissa oli ainakin muistaakseni turkooseja palloja.

   Kiitos tsempeistä, pitää ehdottomasti päästä käymään jossain kirppareilla. Täällä niitä ei kovin paljoa ole, mutta jos pääsisi johonkin isompaan kaupunkiin tai paikkakunnalle missä kirppareita olisi.

   Poista
 2. Anttiassa on sekä vaaleansinisiä että tummempia palloja myynnissä. Pakkauksia tummassa ainakin kahta kokoa.
  http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/sisustaminen-ja-koristeet/joulupallo-6cm-12kpl-tummansininen-50575933--malli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota taisin itsekin Anttilan sivuilla vähän aikaa sitten katsoa, pitäisi varmaan käydä ihan tavaratalossa katsomassa minkä värisiä ne on vai vastaako kuva oikeaa väriä. Noi keskimmäiset on ainakin lähimpänä sitä mitä haluaisin, kun mattapaintaisista tykkään.

   Poista