perjantai 16. lokakuuta 2015

Porokin pääsi astelemaan pöydälle

Eilen kirjoittelin siitä kuinka en ymmärrä, että kirpparille viedään rikkinäisiä tavaroita tai jopa roskaa myyntiin. Osa tuotteista voi olla jopa vaarallisia jos ne on rikki tai niihin voi loukata itsensä. Itse ostin viime keväänä yhden rikkinäisen tuotteen ja ajattelin esitellä sen teille.

Tässä ei kuitenkaan ole kuin ihan pikku vika jota en en edes huomannut ensin. Kuitenkin tuote muuten toimii ihan moitteettomasti. Tuosta maksoin 2 euroa.


Porolta puuttuu siis toinen sarvi. Olin joskus katsonut tällaisia poroja kaupassa, mutta ei ollut tullut koskaan ostettua. Tästä on isompiakin versioita.  Ei mitään hajua siitä kuinka paljon tämän kokoinen maksaa kaupassa, isommat on uutena noin 30-200e, ehkä hieman päällekin.

Näitä löytyy myös muissa hahmoissa kuten orava tai peura. Poroja olen nähnyt myös todella paljon erilaisia. Osa on esimerkiksi valoletkusta tehty ja osalla on myös reki perässä. Sellaisen olisin halunnut omalle pihalle. < href="http://joulu1nen.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-24-jouluvalot.html"Täällä
postauksessa olinkin viime vuonna kirjoitellut siitä ja näköjään kirjoittanut myös, että akryyliporot eivät ole mieleeni. On ne kuitenkin ihan nättejä, mutta eivät ehkä minun juttuni. Vaikka tällaisen pikku poron nyt omistankin.

Valot päällä

Poro toimii kolmella AAA paristolla. Osa 
Valot päällä 2

tags: pieni akryyliporo, poro, jouluporo, valoporo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti