keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pöytämallin joulukuusi

Joko se on joulukuusen ottanut esille? No ei ihan, mutta laatikosta kaivoin tuohon pöydälle kuvaamista varten ja vähän pöydälle mallaamista varten. En muista yhtään mistä tämä kuusi on alunperin, mutta tämä oli jo meillä kun asuin vielä äitini luona vuosia sitten.

Meille oli jostain kertynyt näitä pari kappaletta joten äiti antoi toisen minulle muutama vuosi sitten. Osa koristeista taisi tulla kuusen mukanakin, karkkitangot olen ostanut myöhemmin. Nekin on ainakin 2-3. vuotta vanhoja.


Tämän lisäksi minulta löytyy valkoinen tekokuusi joka on makuuni aika pitkä, mutta passaa kuitenkin. Alunperin yritin etsiä pienempää, mutta kaikki pienemmät valkoiset oli aika hintavia. Oman valkoisen joulukuusen löysin Oulusta Puuilosta. Kuusi on pituudeltaan 195cm ja maksoi noin 40e. Monessa muussa paikassa suurinpiirtein saman kokoinen maksaa päälle noin 150e.


Tuleeko teille joulukuusi? Oikea vai tekokuusi?

6 kommenttia:

 1. Oikea kuusi tulee, mutta myös tuollainen pieni pöytäkuusi löytyy, minkä sain joskus ystävältäni. Lisäksi meillä on pieni muovinen kuusi, josta ei vielä tiedetä, laitetaanko sitä vai ei, kun kissa jostain syystä villintyy siitä ihan kamalasti. Tai ainakin vielä silloin viimeksi villiintyi, voihan olla, että se on jo aikuistunut, eikä enää ole niin innoissaan. Joten kaikenlaisia kuusia löytyy, mutta ainakin se aito tulee! :)

  VastaaPoista
 2. oikea kuusi on joka vuosi ollut niin taitaa myös tänä vuonna olla.

  VastaaPoista
 3. Meillä on ollut muutaman vuoden tekokuusi. Ennen oli aito kuusi. Aidosta tulee kyllä ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 4. Meikällä on tuollainen ihan samanlainen kuusi, tähti ja jalka on ihan samanlainen. Se ostettiin aikoinaan Oulun Anttilasta 60mk pn sen kotelon hintalapussa. Ennen se toimi lapsuudenkodissani makarin koristeena, mutta nyt kotoa muuttaneena ainoana joulukuusenamme (ei isompaa mahdu) ja itse jouluna kuitenkin menen porukoilleni. Meillä on aina ollut tekokuusi äitin allergian ja kissojen takia. Onhan se hitusen luontoystävälllisempää, ja säästää rahaa kun ei joka vuosi tarvitse uutta hankia. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on parina vuonna ollut kotona tekokuusi, kun olemme viettäneet joulunpyhät toisella paikkakunnalla vanhempien luona. Nyt kun olemme muuttaneet samaan kaupunkiin, jossa vanhempamme asuvat hommaamme ensimmäistä kertaa kotiin oikean kuuseen. Odotan jo innolla sitä, että voi alkaa laittamaan joulukoristeita esille. :)

  VastaaPoista
 6. Aito kuusi on aina seisonut erkkerissämme. Tulee varmaan myös aina seisomaan, sillä aidon kuusen tuoksu tuo viimeistään joulun. Tekokuusillakin on monet hyvät puolensa.

  VastaaPoista