maanantai 26. lokakuuta 2015

Sinisiä joulupalloja

Ihmettelin vähän aikaa sitten sitä, että olin löytänyt kirpputorilta sinisiä palloja ja nyt ne olikin ihan vääränlaisia. Tänä aamuna löysin toisen pussin sinisiä palloja jotka on myös kirpparilta hankittu muistaakseni keväällä. Ne oli paljon suurempia ja siellä oli monta mattapintaista sinistä jotka on jo ainakin tosi lähellä haluamiani joulupalloja.

Pallot vastaa tosi paljon jo niitä haluamiani, mutta haluaisin vähän eri sävyisiä vielä. Pussissa palloja on useampaa kokoa. Toiset pallot ovat peilipintaisia vai miksi niitä nyt sanotaankaan. Mattapintaiset ovat enemmän minun mieleeni.

Pienimmät pallot sopivat minijoulukuuseen, mutta osa on menossa valkoiseen joulukuuseeni. Myös hieman isompiakin palloja saisi olla.

Minkä väriset joulupallot miellyttää eniten sinua?


2 kommenttia:

  1. punaset ja hopeiset yleensä, sininen 26 vuotta vanha sininen enkeli pitää olla aina ylimmällä oksalla, siellä on sen paikka ! Joskus on ollut sinisiä muutama, mutta ei enää käytetä. Mukavaa joulun odotusta kivalle blogin pitäjälle! Helena

    VastaaPoista
  2. Kyllä mun suosikki joulupallot taitaa olla peristeisesti punaisia, mutta meiltä löytyy muitakin, jotka ovat tosi ihania. Parasta onkin, kun sopivasti erilaisia palloja :).

    VastaaPoista