maanantai 16. marraskuuta 2015

Jotain jouluistaHaettiin vasta joulupostimerkkejä ja postin joulukuori tuli viime viikolla. Me ostettiin aikaisemmin muutama joulukortti ja tänä vuonna ajattelin lähettää ainakin muutaman joulukortin kavereille ja sukulaisille. Monesti tuntuu siltä, että päättää lähettää muutaman joulukortin ja sitten se kaikki vain lähtee käsistä ja tulee lähetettyä monia joulukortteja. Monelle ihmiselle tai esimerkiksi perheelle teillä tulee lähetettyä joulukortteja?

Pitää varmaan alkaa tehdä oikein lista siitä kelle kaikille lähettää joulukortin tänä vuonna.


Oletteko jo syäneet joulumakeisia? Itse olen ostanut pari suklaata, Fazerin piparkakku-Dumlea ja suklaalevyn missä oli muun muassa kuivattua karpaloa ja jouluisia mausteita (Winter edition).

Mies osti meille Wiener nougatia, se on meidän yhteinen perinteinen joulusuklaa. Yleensä sitä tosin tulee ostettua jouluaatoksi, mutta nyt jo näin aikaisin.


Eilen söimme talvisuukkoja kahvin kanssa ja kyllä ne on tosi hyviä. Tälle päivälle jäi vielä pari. Mies väitti, että mä en muka tykkää näistä vaikka oon aikaisemmin sanonut että nämä ovat minun lemppareitani, kun eivät ole niin makeita.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

1 kommentti: