keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Joulukortteja

Kävimme mieheni kanssa perjantaina Tampereella Lielahden Löytötavaratalossa. Oikeastaan kierrettiin montakin tuollaista sekatavakauppaa. Muissa en edes hoksannut katsoa joulukortteja, mutta Löytötavaratalossa hoksasin korttien olevan seitsemän kappaletta eurolla.

alitsin ensin itse seitsemän korttia ja mieheni valitsi toiset seitsemän. En tiedä miksi minulla on aina tapana valita niin, että kaikki kortit ovat erilaisia. Eihän se toisaalta haittaa vaikka kaikki kortit olisivat samanlaisia. Olen vain aina tottunut valitsemaan erilaiset.

Valitsin tähän postaukseen muutaman mielestäni kivan näköisen kortin. Sattui vielä niin, että näissä korteissa on kaikissa erilainen tervehdyskin. Millaisen tervehdyksen sinä yleensä laitat korttiin? Itsellä on näissäkin, että menee ihan fiiliksen mukaan.

Kirjoittelen vielä tervehdyksen taaksekin ja saatan laittaa tutuille erilaiset tervehdykset, esim. hauskaa, rauhallista, mukavaa, iloista jne.. joulua. Yleensä korteissa lukeekin juuri [tervehdys] joulua, mutta tuossa viimeisessä kortissa lukee joulutunnelmaa. Kortti ei mielestäni hirveästi tuo mieleen joulua, mutta talven kylläkin. Todella nätti sekin. Näissä joulukorteissakin minulla on tuota kaipaamaani sinistä väriä, mutta myös paljon punaista ja valkoista.

Joulukortit tulee lähettää tänä vuonna viimeistään maanantaihin 14.12.2015 mennessä, jos ne haluaa lähettää 0,80e postimerkillä. Muuten postikortteja voi lähettää 21.12.2015 mennessä jolloin ehtivät vielä jouluaatoksi perille.

Lähetätkö joulukortteja? Teetkö joulukortteja itse vai lähetkö ostettuja? 

Itse ajattelin askarrella muutaman kortin tänä vuonna ja eilen jo piirtelin yhden kuvan joulupukista. Se ei ihan onnistunut, mutta kyllä siitä näkee mitä ajettiin takaa. Ei se huono ollut, mutta olin onnistunut tekemään kuvaan virheen.

tags: joulukortti, jouluposti, joulupostimerkki, askartelu, jouluaskartelu

2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja! Teen itse kortteja ja ostan myös uusia. Lähetän joulukortit! Säilytän aina kaikki kortit mitä saadaan. Tykkään niin paljon korteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen säilyttänyt monia kortteja. Olen miettinyt, että osasta voisi myös askarrella jotain.

      Poista