torstai 19. marraskuuta 2015

Kaksin kappalein

Esittelin tämän pienen kakkuvuoan vähän aikaa sitten ja eilen huomasin, että mulla oli jo tällainen kaapissa. Tai oikeastaan mies huomasi, kun alkoi leipoa kakkua. Minun piti tehdä se Pätkiskakku, mutta mies tekikin tavallisen pohjan. Hän laittoi taikinaa sekä tällaiseen pienempään vuokaan, että myös normaalikokoiseen.

En yhtään muistanut, että olin tällaisen jo aiemmin ostanut. Muistin kyllä erään toisen pienen vuoan. Toisaalta jos haluaa tehdä useamman pohjan, voi tehdä useamman kerrallaan. Toisaalta mietin, että tämän voisi antaa vaikka äidille tai miehen äidille jos heillä on tällaiselle tarvetta.

Meillä on keittiössä yksi kaappi minkä ovea ei saa kunnolla auki ja tuntuu, että sieltä kaapista löytyy aina vaikka mitä tavaroita. Aika harvoin sitä tulee siis avattua. Ehkä joskus, kun oikeasti etsii jotain tavaraa ja ajattelee sen olevan siellä.

Aika ajoin sitä miettii, että uusi ja jotenkin helpomman mallinen keittiö olisi kiva. Kun vain joskus sitä pääsisi muuta kuin sille ajatuksen tasolle.

2 kommenttia:

 1. Helpomman mallinen keittiö on täälläkin haaveena! Meidän pikkuruiseen keittiöön kun ei mahdu mitään ja taas puolestaan ylhäällä missä on avohylly tilaa niin ei sieltä saa mitään alas ilman jakkaraa.. Me ostettiin pikkuisia kahden hengen kakkuja varten tuon pienen kakkukuvun, eipä tule ainakaan liian isoja herkkuja tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on suurin osa laseista kuivauskaapeissa, jotkut kun siirtävät ne kuivumisen jälkeen muualle. Toisaalta on ihan kivasti säilytystilaa, mutta silti välillä tuntuu että se loppuu kesken. Meillä on aika vanha keittiö eikä kumpikaan miehen kanssa tykätä keittiön kaappien ovista.

   Itse yllän ehkä kahdelle ensimmäiselle hyllylle joten siksikin ne on usein ihan täynnä ja ylhäällä on sitten turhempaa tavaraa. Paitsi jos mies on kaappiin jotain laittanut, niin tietysti niillä ylemmillä hyllyillä on jotain sellaista mitä tarvitsen.

   Meillä on myös todella pimeä keittiö. Oli jännä kesällä, että vaikka oli ulkona tosi valoisaa, ei se valo tullut yhtään keittöön.

   Noi pienet vuoat on kyllä käteviä varsinkin jos ei ole monia syöjiä.

   Poista