maanantai 9. marraskuuta 2015

Keksimuotit

Lidlissä on taas aika paljon leivontatarvikkeita. Vasta esittelin vohvelikirjan jonka mies löysi Lidlistä. Siellä oli myös muita leivontakirjoja, mutta tämä oli ehkä mielenkiintoisin. Olen myös aikaisemmin ostanut Lidlistä muutamia muotteja ja vuokia.
Ostin Lidlistä tällaisen paketin Ernesto -merkkisiä keksi-/piparkakkumuotteja. Paketissa on 26 osaa.

Paketti sisältää muutamia perusmuotteja ja sitten vähän erikoisempia malleja. Kiva, kun esimerkiksi sydämiä on eri kokoisia. Paketissa on muutamia jouluisia muotteja ja myös muunlaisia. Osa muoteista on sellaisia mistä en yhtään tiedä mitä ne esittää. Paketissa on myös rengas jossa muotteja voi säilyttää.
Yleensä tulee ostettua muotit irtonaisena ja muutamia kerrallaan. Tällä paketilla oli hintaa muistaakseni 4 euroa. Välillä yhdestä muotista saa maksaa jo sen verran. Harvemmin tulee tehtyä keksejä, mutta onneksi näitä voi myös piparkakkumuotteina käyttää.
Tags: lahjavinkit, piparkakkumuotti, joulu, keksimuotti, joululahjavinkit, Ernesto, Lidl

4 kommenttia:

  1. Tää ois kyllä ollu kiva, mutta ei taida enää löytyä Lidlistä. Ite ainakin tykkään tehdä aina erinmallisia pipareita, niin tässä ois ollut ainakin vara valita :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ainakin käydä katsomassa jos lähellä on Lidl. Oli tosiaan paljon muitakin leivontajuttuja siellä.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivannäköinen setti ja on kyllä edullinen! Täytyy ehkä käydä itsekin katsomassa jos löytäis vielä ton tosta lähi Lidlistä.

    VastaaPoista