sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kirpparilöydöt

Nykyään tulee bongailtua lähes joka kirppisreissulla edes yksi joululehti. Toisinaan tulee löydettyä isoja pinoja halvalla, toisinaan vähän kalliimmalla. Kaikki lehtipinot täytyy tutkia tarkasti. Varsinkin näin joulun alla etsin erityisesti joulujuttuja kirpparilta, mutta kyllä olen välillä bongannut lehtiä keväälläkin.

Mielenkiintoisia koristeita olen löytänyt joskus enemmän näin syksyn aikana, mutta tänä vuonna ei ole tullut juurikaan mitään vastaan. Viime vuonna kirpparilla jossa käyn, (harvoja mitä täällä on) oli ainakin kaksi kokonaista pöytää täynnä joulukoristeita ja ne pöydät täytyi käydä aina tarkastamassa koska sinne välillä tuli myös uutta tavaraa tai lehtiä.

Kaikkien aikojen joulu 2009

Mä olen viime aikoina löytänyt kirpparilta näitä Kaikkien aikojen joulu -lehtiä, ihan lyhyessä ajassa olen törmännyt kolmeen lehteen. Kaikkien aikojen joululehdistä minulta puuttuu vuosien 2008 ja 2013 lehdet. Vai mistä vuodesta tämä lehti nyt on ilmestynytkään, mutta ainakin nuo kaksi lehteä puuttuu. Sarin valkea joulu -blogista bongailin noita lehtien kansia. Ihana tuo vuoden 2008 kansi.

Tämä lehti on ilmestynyt vuonna 2009. Lehden kansi ei mielestäni ole kovin jouluinen vaikka siitä löytyy lahjapaketti, lumihiutaleita ja tekstit ovat punaisella ja valkoisella. Nätti kuitenkin.

Avotakka 12/2013

Avotakan lehti ei varsinaisesti ole joululehti, mutta otsikko joulun taikaa sai minun huomioni. Yritän säästää aina kaikki lehdet missä on vähänkään jouluaiheita ja ostelen näitä välillä kirpputorilta jos löydän. Kaikista jouluaiheista saa varmasti vinkkejä omaankin jouluun.

Kotivinkin joulu 2011

Ihanan jouluinen kansi tässä lehdessä. Kannen otsikoista ei hirveästi saa mielestäni vinkkejä mitä lehti sisältää. Toisinaan lehtien kansissa voi olla liikaakin otsikoita ja silloinkin on vähän pihalla mitä lukisi ensimmäisenä. Kuitenkin muuten nätti kansi.

2 kommenttia:

  1. Kävin kotipuolessa isänpäivää viettämässä ja samall huomasin, että äiti oli ottanut esiin vanhoja joululehtiä. Jokunen taisi olla 2000-luvun alulta. Mielenkiinnolla niitä tuli selattua itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ihan hirveän vanhoja lehtiä taida olla, joku 2008 on varmaan vanhin. Kirppareilta tuntuu löytyvän vaan noi ihan uusimmat lehdet ja muutaman vuoden vanhemmat. Kun vain pääsisi enemmänkin kiertämään kirppareita. Täällä on oikeastaan vain kaksi kirpparia ja toisessa en muista ikinä käydä vaikka onkin lähempänä. Sitten on myös SPR:n kirppis, mutta siellä en ole lehtiä juurikaan nähnyt.

      Poista