perjantai 13. marraskuuta 2015

Laitetaanko leipoen?

Edellisessä postauksessa ajattelin esitellä muutmia vuokiani ja tässä on myös pari peltiä. Näiden vuokien lisäksi löytyy myös muutamia silikonisia vuokia jotka olen saanut miehen äidiltä lahjaksi.

Tykkään käyttää tätä vuokaa/peltiä aika paljon, kun tää on melko pieni mutta mahtuu kivasti tekemään esimerkiksi Focaccian tai uuninachoja. Tähän kuuluu myös muovinen kansi. Vuoka on Iloleipuri -sarjasta. Ostin tämän muistaakseni viime vuoden puolelta tarjouksesta noin 5e. Muualla olen nähnyt tätä noin 8-10e hintaisena.
 Ensimmäinen on aika vanha, itseasiassa en oo varma onko tuo minun vai mieheni vuoka. Meillä on kuitenkin ollut kummallakin tuollainen. Tuohon tulee tehtyä kuivakakkua. Kaksi muuta ovat Lidlistä ostettuja ja ainakin pienempää näin vasta myynnissä.
 Tämä on myös tarjousvuokia ja kakun päälle tulee siis tuollainen kiva kukkakuvio.
Iloleipurin piirakkavuoka. Ostin tämän samasta syystä kuin sen Lidlin silikonisen eli tähän voi tehdä piirakan tai sellaisen kaupan valmis kakkupohjan näköisen pohjan.
Vaikka melkein aina tuleekin käytettyä normaalikokoisia peltejä, on tämä ollut myös käytössä. Tähän on tullut tehtyä ainakin muutamia pannukakkuja.

Iloleipuri Kinuskikissa sydämen muotoinen vuoka jossa on irtopohja. Tähän voisi ehdottomasti tehdä vaikka jonkun ystävänpäivän piirakan, mutta käy toki muulloinkin.
 Iloleipuri Kinuskikissa -piirakkavuoka irtopohjalla. Tästä maksoin noin 7e.

Näistä jäi puuttumaan ainakin ihan perus kakkuvuoat sekä Städter Gerbera -vuoka.


Millasia vuokia teillä on? 

Tags: leivonta, leivonnaiset, joululeivonta, joululeivonnaiset, jouluherkut, kakut, piirakat

4 kommenttia:

 1. Minulta löytyy vain ihan perus suorakaiteen muotoisia piirakkavuokia... Tuollainen sydämen muotoinen vuoka olis kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon silikoniseen sydämen muotoiseen vuokaan tehnyt kakun, mutta tuohon en ole vielä ehtinyt.

   Poista
 2. Kukkapelti on aivan ihana. Onko sinulla kuvia siinä tehdyistä kakuista? Niitä kukkia voisi varmaan koristella monilla tavoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo itseasiassa siihen tainnut edes kakkua vielä tehdä. Voisin kyllä ensi viikolla tehdä ja ottaa kuvan, kun teen synttärikakun.

   Poista