perjantai 6. marraskuuta 2015

Ongelmia Bloggerin kanssa.

Onko muilla ollut ongelmia Bloggerin kanssa? Itseltä on hävinnyt jo kaksi julkaistua postausta? Niitä ei löydy enää edes luonnoksista. En ole poistanut niitä vaan ne on hävinneet julkaistessa kuin tuhka tuuleen. Ensimmäisen kerran näin kävi, kun julkaisin valkoiset joulukuuset netistä -postauksen. Jouduin sen tekemään uudelleen ja toinen postaus tulikin blogiin onnistuneesti.

Eilen julkaisin toisen postauksen jossa mietin koristeita valkoiseen joulukuusen. Aloin ihmetellä, kun blogissa näkyy vain eilinen postaus muttei tämän päiväistä. Enkä löydä sitä enää luonnoksistakaan. En siis ole poistanut näitä postauksia vaan ne ovat tosiaan julkaise -napin painamisen jälkeen hävinneet.

Ärsyttävää, kun on käyttänyt paljon aikaa postauksen kanssa ja se yhtäkkiä häviääkin eikä löydy enää mistään. Ennen ei mielestäni ole tällaista ongelmaa ollut, mutta nyt parina kertana olen huomannut.

Tags: ongelma, Blogger, ei toimi

4 kommenttia:

 1. juu on ollutongelia täällä myös bloggerin kanssa.... mm tullut ett sivua ei voi näyttää kesken postauksen tekemisen ja sit joutuu aloittaa alusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ärsyttävää. Viime ja toissa vuonna vuonna mulla oli ongelmana, että varsinkin punaisten kuvien värit muuttuivat todella paljon blogissa. Tuntuu, että aina on joku ongelma.

   Poista
 2. Hyvä että kirjoitit tästä, olen itse tuskaillut ihan saman asian kanssa. Vanhoja, suosittuja tai itselleni jotenkin tärkeitä postauksia on yhtäkkiä yllättäin kadonnut, enkä taatusti ole itse niitä poistanut. Vaikea niitä on yrittää myöhemmin uudelleen kirjoittaa. Yritin joskus googlata tietoa tästä, mutten onnistunut löytämään mitään. Aika ärsyttävää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on myös todella ärsyttää. En ole huomannut, että itselle olisi käynyt noin, mutta tosiaan juuri julkaistu postaus on kadonnut ja oikeasti käyttänyt sen tekemiseen aikaa.

   Mä vielä välillä tallentelin postausta, että varmasti pysyy vaikka välillähän tämä tallentaa niitä itsekin. Kuitenkin julkaisemisen jälkeen ei löydy enää mistään. Näköjään pitäisi tallennella ne postaukset muuallekin, mutta eihän sitä aina muista. Olisi sitten helpompi löytää jos ne katoaakin. Toisinaan kirjoittelen postaukset paperille ennen koneella kirjoittamista joten on edes jotain tallessa.

   Poista