torstai 19. marraskuuta 2015

Sekalaisia joulupalloja

Osa joulupalloista on löydetty viime aikoina kirpparilta ja osa on jo aika vanhoja. Joulupalloja alkaa varmasti olla jo tarpeeksi, mutten panisi pahitteeksi jos löytäisin niitä sinisiä joulupalloja vielä. Myös turkoosi, mintunvihreä, violetti tai lila sekä musta voisi olla kivoja värejä joulupalloissa.

Sekalaisia joulupalloja jotka olen ostanut jo aikaa sitten, osa on ainakin kirpparilta ostettuja. Hopeiset ja punaiset joulupallot on ihan nättejä. Pussista löytyy myös pinkki käpy.

En oikein tiedä miksi en syty noille kultaisille joulupalloille. Nytkin oli kirpparilla sekä hopeisia, että kultaisia palloja ja hopeiset miellyttivät minun silmääni. Kultaiset ei niinkään.

Joissain asioissa kultainenkin on ihan nätti, mutta yksiväriset kultaiset joulupallot eivät ole mieleeni. Koristuksessa kultainen voi olla nätti myös.
 Sinisiä joulupalloja pussissa

Nämä ovat myös kirpparilta löydettyjä. Minulta löytyy myös muutama pienempi sininen joulupallo
 Sinisiä joulupalloja lumihiutaleella

Nämä ovat ihan nättejä vaikka en tällaisia etsinytkään vaan yksivärisiä sinisiä. Kuitenkin nämä sopivat ihan yhtä hyvin joukkoon. Näillä hintaa oli pari euroa.

Hopeiset joulupallot, osa on mattapintaisia ja osa peilipintaisia. Joissain mattapintaisissa on tuollaista koristehilettä. Näillä hintaa oli yhden euron verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti