tiistai 17. marraskuuta 2015

Sinä osaat

Ideat käsillätekijän jouluun. Teetkö itse käsitöitä tai jouluaskarteluja? Itse tykkään tehdä jonkun verran vaikka en mikään ihan taitava olekaan. Olen aina tykännyt askarrella. Ehkä minulla on enemmän sitten mielikuvitusta kuin sitä, että saisi aikaiseksi toteuttaa omat visiot.

Huomasin, että näissä lehdissä on muutamia kivoja kaavoja ja esimerkiksi kuva tontusta. Ajattelin, että sen mallinen pahvitonttu voisi olla kiva. Ehdottomasti täytyy tutustua näihin lehtiin paremmin. Varsinkin vuoden -98 lehti on aivan ihanan jouluinen.
 Sinä osaat -joulunumero 1998

Joulutunnelma syntyy itse tekemällä:
- Kuusen pallot
- Joulukortit
- Ovikoristeet
- Pikkulahjat

Olen ainakin miettinyt, että voisi tehdä jonkun kivan ovikoristeen tai kranssin. Niitä kun voi tehdä melkein mistä vaan. Viime tai toissavuonna näin ensimmäistä kertaa ovikoristeita mitkä on tehty joulupalloista. Sellainen voisi olla kiva vaikka enemmän tykkäänkin luonnon materiaalien käytöstä kransseissa. Kangaskranssit ovat toki myös kivoja ja meillä on ainakin joskus ollut sellaisen.
 Sinä osaat -joulunumero 2001

Suloinen joulu:
- Kaunis joulupöytä
- Glögikutsut
- Enkeleitä, kynttiköitä, kortteja
- Leivotaan pipareita

Olisi ihana järjestää jotkut glögikutsut, tehdä erilaisia glögejä ja pipareita. Ainakin itse haluaisin kokeilla glögin tekemistä vaikka monet kaupan glögitkin maistuu ihan hyvälle.
 Sinä osaat -joulunumero 2002

- Mökki joulutunnelmissa
- Kodin itämainen joulu
- Perinteiset jouluenkelit
- Tehdään itse: joulukortit, joulumakeiset, kuusen koristeet, kaunis puuropöytä
Sinä osaat -joulunumero 2003
 - Luonto on osa joulun taikaa
- Kirjo joulu koriin
- Koti koristuu jouluksi
- Tallin joulu

tags: Sinooperi, jouluaskartelu, käsityöt, kädentaidot, tehdään joulu itse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti