sunnuntai 6. joulukuuta 2015

2. adventti ja itsenäisyyspäivä

Tänään on 2. adventtisunnuntai ja myös Suomen itsenäisyyspäivä.

Miten teidän sunnuntai on mennyt?

Me käytiin päivällä miehen vanhempien luona kahvilla ja syömässä lämpimiä voileipiä.

Tänään ollaan kirjoitettu joulukortteja. Mehän ostettiin miehen kanssa 14 joulukorttia Tampereelta, Lielahden Löytötavaratalosta. Joulukorttipostaus. Itse laitoin kortit äidille, isälle, äidin vanhemmille, parille muulle sukulaiselle ja parille kaverille.

Mies lähetti myös sukulaisilleen ja joillekin kavereille. Omat vanhempani ja aika monet sukulaiset ja kaverit asuu melko kaukana.

Minulla on vielä muutama kortti kirjoittamatta ja onnistuin löytämään vielä muutamia kortteja jotka on hankittu jo kauan aikaa sitten. Päätin, että tänä vuonna korttien kirjoittaminen ei lähde käsistä. Muutamille sukulaisille aion vielä kortin kirjoittaa.

3 kommenttia:

  1. Tämä sunnuntai on mennyt kyllä hieman samoissa merkeissä. Se joulukorttien viimeinen lähetyspäivä joulupostimerkillä lähestyy ja joulukortit ovat vielä suunnitteluasteella. Tänään niitä on sitten suunniteltu, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Eikö vain?
    Katsotaan milloin joulukortit ovat sitten lähtövalmiina =)

    Myös linnanjuhlienkatselu tv:stä kuuluu perinteisiin.

    VastaaPoista
  2. Lielahden Löytiksestä ostin kanssa kortteja pari viikkoa sitten kun siellä suuntaa kävin. Tänään niitä on kirjoiteltu :)

    VastaaPoista