keskiviikko 23. joulukuuta 2015

4. adventti

Sunnuntaina oli neljäs adventti. Olin viikonloppuna käymässä kotiseudulla ja se oli parasta pitkään aikaan. Olisi tehnyt mieli jäädä sinne pidemmäksikin aikaa, mutta aina se ei ole mahdollista. Oon huomannut parina viime kertana, että siellä on oikeastaan aika mukavaa.

Reissut vain tuntuvat menevän todella nopeasti ja ei sinne haluaisi lähteä vain yhden kokonaisen päivän takia. Nyt aikaa oli sentään noin 3 päivää. Kaksi kokonaista päivää ja perjantaina sekä maanantaina ehdittiin tehdä myös juttuja.

Miehen kanssa lähdettiin matkaan perjantaina ja takaisin tultiin maanantaina. Siellä oli melko paljon lunta, tosin on tainnut sulaa jo poiskin. Maanantaina oli ainakin todella liukasta pihassa ja sunnuntaina osa pikku teistä tuntui todella liukkailta.

Täällä meillä päin ei ole yhtään lunta. Ei ole tainnut olla juurikaan marraskuun jälkeen.

Sunnuntaina käytiin minun mummolassa jonne myös äitini miehensä kanssa saapui. Katsoimme telkkarista hiihtoa ja kahviteltiin.

Tarkoitus oli käydä myös isäni luona, mutta mentiin ihan ristiin ja raastiin. Hänet näin kuitenkin maanantaina ennen kun lähdimme kohti kotia ja kävin viemässä hälle myöhäisen syntymäpäivälahjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti