torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 17: Joulutee

Varsinkin jouluisin tykkään kokeilla erilaisia lämpimiä joulujuomia, erityisesti glögejä. Kuitenkin myös erilaiset teet ja kahvit on minun mieleeni. Oma lempparini on Twiningisin Cinnamon, Raisin, apple (kaneli, rusina, omena). Se maistuu todella paljon joululta.

 Forsman Tea - suklaatee, musta lehtitee

Välillä olen myös katsellut teepusseja jotka kulkevat nimellä joulutee. Niitä en itse ole ostanut vaikka mielessä onkin ollut. Täksi jouluksi ostin suklaateetä. Tämä oli tarjouksessa eräässä luontaispuodissa.

Teen ei ole pakko olla niin sanotusti joulun makuista, mutta eihän siitä haittaakaan ole. Ehdottomasti haluaisin kokeilla jotain erikoisempaakin teetä mikä sopii jouluun, mutta myös muulloinkin.

Miehen äiti tykkää juoda teetä ja hän onkin teenjuoja eikä juo kahvia ollenkaan. Välillä olen myös hänelle yrittänyt katsoa teetä ja olen vienyt muun muassa joskus Turkkilaista omenateetä. Toisaalta en hirveästi tiedä millaisista teelaaduista hän pitää. Monenlaista teetä heidän luonaan on kuitenkin tullut juotua joten ei varmasti jäisi juomatta vaikka veisin jotain erikoisempaakin laatua.

Juotko teetä ja millaisista teelaaduista pidät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti