tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 8: Mitä kaipaan jouluuni


- Hyvää jouluruokaa, sitä että saa itse tehdä ruokaa, mutta on kiva mennä myös niin sanottuun valmiiseen pöytään. Tehdä jouluruokaa yhdessä ja autetaan toisiamme erilaisissa asioissa.


- Sinisiä joulupalloja. Sininen on jostain syystä se mitä kaipaan omaan joulukuuseeni vaikka monet muutkin värit ovat tosi hienoja.

- Rentoutumista ja hyvää oloa, hyvää joulumieltä

- Lunta, lunta onkin välillä tullut ja taas sulanut pois.

- Ihmisiä ja puheensorinaa mutta kuitenkin rauhallisuutta ja toisinaan on mukava myös hiljentyä

- Hilpeyttä ja iloista mieltä

Mä kaipaan siis joko tosi rauhallista ja hiljaista joulua, mutta kuitenkin myös menoa ja meininkiäkin. Että on iloinen ja hilpeä meininki. Ihan kumpikin vaan käy, kunhan on iloinen mieli eikä surullista mieltä. Kuka sellaista nyt edes haluaisi.

Mitä sinä kaipaat jouluusi? 

Monille asioille myös voi itse tehdä jotain, että saa joulusta sen näköisen kuin haluaa. Välillä jotkut asiat vain vaativat hieman enemmän työtä. Meitä on myös niin paljon erilaisia ihmisiä, että kaipaamme jouluun erilaisia asioita, mutta samalla yksi ihminen voi kaivata kahta täysin erilaista asiaa. Kuten esimerkiksi hiljaisuutta, mutta kuitenkin myös sitä että on ihmisiä ympärillä ja mieli iloinen ja hilpeä.

Tags: joulutunnelman luominen

1 kommentti:

  1. Kyllä minäkin kaipaan ihmisiä tai siis läheisiä, ja hilpeyttä, jouluna. Me kokoonnutaan jouluna, joten tämä toteutuu. Kaipaan myös omaa rauhaa ja hissukseen joulumusiikin kuuntelua glögimuki kädessä - tämäkin onneksi toteutuu. :)
    Ja tottakai lunta ja hyvää ruokaa, sekä suklaata :D

    VastaaPoista