lauantai 12. joulukuuta 2015

Viime hetket lähettää joulukortit joulupostimerkillä

Oletteko jo lähettäneet joulukortit? Ne pitää lähettää viimeistään maanantaihin 14.12 jos haluaa joulupostimerkillä lähettää. Joulupostimerkki on tänä vuonna 0,80e. Me lähetettiin miehen kanssa yhteensä 20 joulukorttia. Joskus homma on lähtenyt myös hieman käsistä ja tullut lähetettyä lähemmäs 40 korttia, kun piti muka kaikille sukulaisille, kavereille ja tutuille tai lähes tutuille kortteja laittaa.

Tänä vuonna laitoin itse 13 korttia kahdelle kaverille ja loput taisi mennä sukulaisille. Nykyään melkein kaikki serkut asuu jo omissa asunnoissaan joten välillä tuntuu että kaikille pitää omat kortit laittaa. Nyt en kuitenkaan laittanut kuin muutamille serkuille joilta yleensä tulee kortti tännepäin.

Miksi aina tulee mieleen joku jolle pitäisi vielä kortti laittaa? Siis ihan aina. Äsken mieleeni tuli eräs kaveri ja mietin kirjoitinko hänelle kortin. En tainnut. Onneksi on vielä maanantaihin asti aikaa.


Vähän aikaa sitten löysin tarjouksen 10 korttia eurolla. Tuli ostettua vaikka en lisää kortteja aikonutkaan lähettää. Niitähän voi onneksi antaa lähellä asuville käteenkin tai säästää vaikka ensi joululle.

Korteista pari oli samanlaisia. Minusta nätein on tuo missä on joulukuusen kuva ja lukee hyvää joulua. Nallekortit on mielestäni monesti myös kivoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti