maanantai 1. helmikuuta 2016

ViherPihan jouluinen

En ole nyt viime aikoina löytänyt juurikaan joululehtiä, mutta tämän lehden sain äidiltäni ennen joulua. Hänellä ei ollut juurikaan joululehtiä, mutta tällainen ViherPihan joululuinen -lehti löytyi. ViherPihan joulunumeroita en mielestäni ole aikaisemmin nähnyt ja tämäkin lehti on vuodelta 2009.

- 32 ideaa askarteluun, joulupalloja ja muuta hauskaa
- Somista: piha ja puutarha, terassi ja parveke, kesäkeittiö, joulupöytä
- Violetti juhlistaa ja innoitaa

Kiva löytää välillä erilaisia joululehtiä. Itse en juurikaan hanki esimerkiksi joulukukkia jouluisin, mutta tänä vuonna saatiin lahjaksi kaksi joulukukkaa, miehen äidiltä hyasintti ja miehen veljen vaimolta joulutähti.

Muistan kuinka lapsuudessa äiti sai aina töistä joulukukkia ja toi ne meille kotiin vaikka oli niille allerginen. Joulukukat on kyllä ihan kauniita, mutta itse tykkään somistaa jouluani muuten tai ei ole tullut mieleen, että meillekin voisi kukkia laittaa jouluna.

tags: ViherPiha, jouluinen, lehdet, joululehdet, joululukemiset

1 kommentti:

  1. Me ollaan onneksi kaikki niin erinlaisia. Minulla taas on paljon kukkia jouluna, olis vielä enemmän jos rahat riittäis. Mutta jokainen tyylillään. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

    VastaaPoista