lauantai 17. syyskuuta 2016

Glögiuute

Julglögg
 
Ja eihän nämä aarteet vielä loppuneetkaan. Sain nimittäin vasta tällaisen pullon. Tuo uute tuoksuukin hieman glögille tai on siinä hieman julmustin tuoksun vivahdettakin. Onko tämä muille tuttu? Tämä pullo on tuotu Tukholmasta joiltakin joulumarkkinoilta.

Pullon kyljessä on myös ohje glögille. Mietin viime vuonna, että voisi tehdä itse glögiä, mutta silloin se jäi vielä ajattelun asteelle. Tänä vuonna jos saisi myös toteutettua ainakin yhden glögiohjeen kokeilu. Oletteko tehneet itse glögiä ja millaisella ohjeella?

tags: joulu, jouluglögi, glögi, Tukholma, joulumarkkinat, Tukholman joulumarkkinat, jul

1 kommentti:

  1. Pitipä tulla kurkkimaan joko joulublogit ovat heränneet eloon. Varmaan tuo maaginen 100 yötä jouluun saa jouluihmisen liikkeelle! Olen tehnyt glögiä useastikin. Ohje on jostain vanhasta lehdestä, en edes muista mistä. Puolukkamehua ja mausteita keitellään hetki, siivilöidään ja vaikka vähän terästetäänkin. Myös muut mehut maistuvat glögissä, mutta mun suosikki on tuo puolukka. Varmaan siksi kun se ei ihan mehuna tahdo meillä kulua. Mausteitakaan en nyt ulkoa muista. Tähtianista, kanelia ja fenkolia ainakin.

    Outi

    VastaaPoista