sunnuntai 6. elokuuta 2017

Suosittele kirpputoria


Tykkään käydä kirppareilla ja olisi kiva kuulla millä kirppareilla itse tykkäätte käydä. Täällä missä asun, on kirppareita aika vähän enkä ole viime aikoina niistä löytänyt juuri mitään. Olisi kiva käydä jossain muuallakin, ihan ympäri Suomen. Tarkoitus olisi jossain välissä kierrellä kirppareita ainakin Helsingissä, mutta muualtakin saa kirppareita ehdottomasti ehdottaa tai suositella.

Oon aina ollut kirppareiden ystävä ja varsinkin nuorempana kolusin jatkuvasti kirppareita muun muassa Oulussa tehden tosi kivojakin löytöjä.

Olisiko teillä suositella kirpputoria vaikka paikkakunnalla missä asutte tai jossain muualla missä olette kirppareilla käyneet?

tags: kirppari, kirpparit, kirpputori, flea market, 2hand, second hand, suosittele, saa suositella

2 kommenttia:

  1. Heippa! Asun lähellä Helsinkiä, Järvenpäässä ja täällä on yksi kirppari ylitse muiden. €uroset. Kesäisin huomaa paikan hiljentyvän, mutta eiköhän siellä kohta ala taas tavara liikkua paremmin. :)

    VastaaPoista
  2. Tampereella hyviä kirppiksiä on ainakin Bonus kirppis, Tarina, Radio kirppis jaKodin kakkonen. Oulun Järkkikirppis oli ennen mahtava, mutta huononi kovasti muuton jälkeen. Oulussa oleva Second Hand Store on sitä vähän parempi.

    VastaaPoista