tiistai 12. marraskuuta 2013

The Joulukalenteri

http://prisma.s-verkkokauppa.fi/fi/prisma/the-joulukalenteri-2-dvd-ja-cd-dvd

Huomasin, että The Joulukalenteri oli tullut dvd:nä. Muistan, kun The Joulukalenteri tuli ensimmäisen kerran telkkarista ja pitihän sitä aina tapittaa. Se tuli siis mtv3:lta vuonna 1997. Ja on se tullut senkin jälkeen ainakin kerran tai pari telkkarista.

Itse löysin tämän Prisman sivuilta, mutta on tuota dvd:tä muuallakin. Tästä ei oo ees kauan, kun Youtubesta katselin jotain The Joulukalenteri -pätkää, piti katsoa kun näsälle kasvoi kulmahampaat ja silmälasit. Ja tulee aina mieleen kaikki sanonnat tästä joulukalenterista. Nykyäänkin tulee käytettyä monitoimikoneesta nimitystä monitoinikone.

Onko The Joulukalenteri tuttu?

Tags: dvd, televisio, joulukalenteri, nostalgia, klassikko, The Joulukalenteri, TheJoulukalenteri

Kuva: Prisma

6 kommenttia:

 1. Meille tämä saatiin hankittua jo silloin ensimmäisenä jouluna ja joka joulu sitä pitää katsoa. On se vaan niin hauska ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli hauskoja, muistan kun mun naapurin tyttö pelkäs näitä. Se kysy joskus äidiltään, että eikai sulle ja isälle kasva kans hampaat ja noi kulmahampaat kun otatte viinaa.

   Poista
 2. On tuttu ja tää on ihan huippu! :)
  Aikoinaan nauhoitin kaikki jaksot vhs.lle, mutta ehkä aika nykyaikaistua ja ostaa tuo dvd kerta sellainen on olemassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Mulla on kans vielä jotain vanhoja VHS-kasetteja, ei kylläkään tätä kyseistä sarjaa. En edes tiedä missä kunnossa noi VHS:t on.

   Poista
 3. Vitsi että the joulukalenteri oliki jännittävä ohjelma silloin kun se ensimmäistä kertaa tuli :D mutta kyllä se oli huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä mielellään hankkisin ton dvd:n vaikka noi jaksot näkee netistäkin tai itse olen ainakin niitä jonkun verran katsellut.

   Poista