lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 19: Linkitä blogisi

Yleensä olen täällä blogissa kysellyt joulublogien perään, mutta nyt voi laitella ihan millaisia blogeja vaan. Olisi mukavaa löytää uutta luettavaa ja kivoja blogeja. Ja ehdottomasti kannattaa laittaa blogin osoitetta tänne päin jos aiot tehdä joulupostauksia (esim. joulukalenteri) tänä vuonna. Mutta toki kaikenlaisia blogeja saa laittaa tulemaan.

 Linkitä blogisi tämän postauksen kommenttiboksiin ja olisi mukava jos hieman kertoisit vähän blogista tai bloggaajasta blogin takana.

Linkitä blogisi - Share your blog 31.12.2015 mennessä.

4 kommenttia:

 1. http://getagrip-oona.blogspot.fi

  Tän blogin takana on 19-vuotias tyttö pk-seudulta. Blogi on muotipainotteinen, mutta lifestyleä löytyy myös jonkin verran. Vietän välivuotta lukien lääkiksen pääsykokeisiin ja pyörittäen omaa valokuvausfirmaa tässä samalla. Kuvat ovatkin siis ylläripylläri aika suuressa roolissa mun blogissa. Kuvissa vilahtelee myös mun 5kk ikäinen pieni labbiksenpentu Nelsson joka jostain syystä onnistuu syömään kaiken (hopea spraymaalipullo, äidin silmälasit yms). Näistä kommelluksista myös juttuja teksteissä ;D

  VastaaPoista
 2. Laitan blogini osoite tänne ... Olen jouluihminen mutta kirjoitan muusta myös .. http://natnie01.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 3. 17-vuotias yksinasuva bloggaa lifestyle-painoitteisessa blogissa kasvisruoasta hyvällä fiiliksellä höystettynä ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. http://saijis.blogspot.fi/

  Positiivisuutta muihin tartuttava nuori parikymppinen nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, joskus myös suruista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voin bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  VastaaPoista