keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Joululehdet kaupoissa

Joko olette bonganneet joululehtiä kaupasta? Itse olen bongannut pari ja oisikohan ollut joku ihan uusi lehtikin. Yhtään joululehteä en ole vielä ostanut, mutta eiköhän sellaisia ala kohta kotiin ilmaantumaan. Vielä en osaa sanoa mitä joululehtiä aion ostaa tänä vuonna, mutta Kaikkien aikojen joulu kolahtaa minulla postilaatikkoon.


Onko teillä joku tietty joululehti jota ostatte vuosittain tai tuleeko teille tilattuna joku joululehti? Mitä joululehtiä aiotte hankkia tänä vuonna? Mä taisin ostaa viime vuonna kaupasta muutaman joululehden, mutta enemmän tuli hankittua lehtiä kirpparilla koska löysin niitä todella edullisesti.

Joululehtiä on kyllä nykyään niin monia eri nimisiä ja lisää aina vaan tulee. Muutama vuosi sitten ihan huvikseni laskin yhdessä isommassa kaupassa monta joululehteä siellä oli ja pääsin ainakin lukuun 20, mutta saattoi niitä olla enemmänkin. Ja nykyään ainakin tuo määrä on varmaan melkeen tuplaantunut.


Olen itsekin täällä monesti esitellyt omia joululehtiä, mutta en ole ihan varma olenko kaikkia. Aika paljon niitä on kumminkin kertynyt tuonne laatikkoon. Ainakin tuolla joululehdet -tagilla/tunnisteella löytyy kuvia monista joululehdistäni.

Tags: joululehti, joululehdet, joululukemiset, lehti, lehdet

4 kommenttia:

 1. Tänä vuonna en osta yhtään joululehteä. Olen viime vuosina pettynyt niihin täysin. Kauheasti mainoksia ja vain vähän asiaa. Isoja kuvia, mutta vähän tekstiä. Kaivan 90-luvun lehdet esiin ja luen niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosi paljon mainoksia tai artikkeleita joissa ehdotetaan, että osta tätä ja tätä täältä ja täältä. Joskus ne on ihan mielenkiintoisia, mutta ennemmin lukee ihania jouluisia juttuja kuin tuollaisia.

   Kirpparilta olen onneksi aikaisemmin löytänyt noita vanhojakin lehtiä ja vaikka joitain ihan tavallisia lehtiä joissa on joku kiva jouluaiheinen juttu.

   Poista
 2. Ihan yleisesti lehdistä...en viitsi ostaa, kun on niin paljon mainoksia täytteenä =(.

  VastaaPoista
 3. Ostin tänään kauppareisulla lehden, jonka nimenä Joulun KOTI aarre ja hyvin jouluinen kansi. Sisältö oli kuitenkin pettymys, mm. jääkaapeista ja takoista juttuja. No, molemmat ovat tietysti tarpeen mutta jatkossa aion törkeästi pikaselata lehden ennen sen ostamista. Jos lehti on joululehtihyllyssä, pitäisi sen olla joulu- eikä sisustuslehti.

  Taidan myös suunnata kirpparille!

  VastaaPoista