perjantai 11. marraskuuta 2016

Disneyn 24 askelta jouluun

Harvemmin ostan mitään lastenkirjoja, mutta tämä joulukirja oli minun mielestäni sen verran kiva, että se päätyi kirpparilta minun kotiini. Välillä kirpparilla on tullut paljonkin lasten joulukirjoja vastaan. Toisinaan edullisia ja toisinaan todella kalliita. Nytkin kahdessa pöydässä oli joku lasten joulukirja, mutta ihan eri hintaan. Siinä hintaeroa ei tainnut olla paljoa, mutta välillä hinnoissa voi olla eroja todella paljonkin.

Toki kunnollakin on väliä, mutta mielestäni nuo kirjat olivat suurin piirtein yhtä hyvässä kunnossa. Ainakin joskus kahdessa eri pöydässä oli muun muassa Frendit -tvsarjan lautapeli (vai mikä onkaan). Toisessa pöydässä sillä hintaa 3e ja toisessa 10e.

Tämä kirja on kuin joulukalenteri koska siinä on tekemistä jokaiselle joulukuun päivälle jouluaattoon asti. Mukavia juttuja tuossa kirjassa ja miksei siitä voisi saada vähän vinkkejä myös omaan joulukalenteriin.

Tags: joulukirjat, lastenkirjat, Disney, joulukalenteri, lasten joulu, tekemistä jouluun

6 kommenttia:

 1. Minä puolestani keräilen kaikenlaisia Disneey aiheisia satukirjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyykö sulta myös toi 24 askelta jouluun? :)

   Poista
  2. Ei tätä ei valitettavasti löydy. Eräs uudempi Disneyn joulukirja jossa on pieni tarina jokaiselle 24.lle päivälle.

   Poista
  3. Pitää alkaa enemmänkin tutkailemaan lasten joulukirjojakin kirpparilla tai vaikka kaupassa, kun tuo kirja ainakin on tosi kiva. Muitakin joulukirjoja oli yhdessä pöydässä, mutta todella kalliilla hinnalla.

   Poista