tiistai 7. joulukuuta 2021

Joulukalenteri 7: Joulukalenterit

Onko teillä joulukalentereita ja jos on niin millaisia? Itse en ostanut tänä vuonna joulukalenteria. Niitähän olisi ollut vaikka minkälaisia kaupassa. Joka vuosi tulee uusia. Nyt oon nähnyt ainakin seuraavia kalentereita: suklaa, tee, puuro, hillo tai marmeladi, erilaisia karkkikalentereita, kosmetiikka, koru, popcorn, sipsi (taffel) kalenteri. Siis oikeasti jokaiselle jotakin. Suklaakalentereita on ihan älytön määrä ja nyt on myös alkoholiin liittyviä kalentereita. 


Tuleeko sulla jotain muita kalentereita mieleen?

Nyt oli ainakin mun lähikaupassa tosi paljon myös alennuksessa kalentereita.

Minulla on itsellä tällainen kalenteri, sain tämän lahjaksi ja joka luukussa saattaa olla jotain pientä kivaa. Eihän noihin mahdu edes kovinkaan paljon. Voisi olla hauska idea laittaa vaikka joku viesti joka luukkuun ja antaa sitten vaikka isompi lahja per päivä. Tai keksiä jotain hauskaa tekemistä joka päivälle.

Nämä kaksi alimmaista kalenteria olen aikoinaan ostanut kirpputorilta. Tuo sininen on yhä hyvässä kunnossa, mutta tää alempi näyttää edelleen tältä :D. Pitäsi keksiä jotkut kivat numerot tuohon jotka pysyykin noissa pusseissa. Tai ehkä laitan tämän myyntiin jossain vaiheessa. Itse oon ostanut nämä lähinnä joulukoristeiksi, mutta olisi noihin pusseihin jotain kivaa voinut piilottaakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti