perjantai 3. joulukuuta 2021

Joulukalenteri: Joulukahvit


 Tykkäätkö juoda joulun aikaan kahvia? Itse tykkään tosi paljon maistella erilaisia joulukahveja ja kehitellä myös kahveja itse. Erilaiset piparkakun ja suklaan makuiset kahvit on kivoja. Toki myös ihan tavallinen kahvi. Olen miettinyt millaisia erilaisia kahveja voisi jouluna juoda. Jouluun sopii mielestäni niin kuumat kahvijuomat kuin jääkahvitkin.Olen kokeillut näitä tuotteita lämpimässä kahvissa, mutta miksei voisi kokeilla jääkahvissa myös. Tuo Oddlygood barista korvapuusti kaurajuoma ei niin ollut makuuni, mutta Dumle -juoma oli ihan hyvää niin siltään kuin kahvissakin. Olen kylläkin tykännyt siitä perus Oddlygood baristasta.

Tällä hetkellä haluaisin ihan hirveästi kokeilla erilaisia kahveja ja olisi kiva saada myös lukijoilta vinkkejä jos olette itse tehneet joulukahveja. Netistä toki löytää ohjeita myös kivasti.

Minulla on itselläni kahvimylly joten usein teen vastajauhettua kahvia. Myös pikakahveista voisin kokeilla tehdä jotain. Olen monta vuotta miettinyt mutteripannun hankkimista, mutta en tiedä miksi se on jäänyt. 

Tags: kahvi, joulukahvi, joulujuomat, jääkahvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti